Karakter

Eenvoudige tuin met rondom het huis een aantal bloemborders bestaand uit vaste planten en groenblijvende heesters. De tuin staat in open verbinding met de grote akker, een klein verscholen terrasje tussen de rhododendrons geeft een prachtig uitzicht hierop.

Lef

Romantische tuin rondom een boerderij in Blaricum met organische belijning. De verhoogde smalle lange vijver ligt dwars op het huis en maakt de relatief ondiepe tuin optisch dieper. De bloemborders met een natuurlijke beplanting in de kleuren rood, wit en blauw worden ondersteund dmv Rhodogroepen en hagen van Taxus en beuk. Het parkeer gedeelte bestaat uit een rotonde van grind met daaraan gekoppeld twee parkeervakken.

Spanning

Een combinatie van moderne strakke lijnen en een natuurlijke overgang naar de omgeving kenmerken deze bijzondere tuin die lijkt voort te vloeien uit het huis.

Geluk

Het familiehuis is omringd door de welige tuin met daarin verweven een zwembad, trampoline , de schommel en het speelveld van kunstgras.

Droom

Romantisch verscholen onder de grote monumentale beuk ligt deze Engelse tuin met afwisselde beplanting die gedirigeerd wordt door schaduw en zon.

Rust, inspiratie, niet aflatende uitdaging, grillig, sober, of gewoon mooi. Mijn tuinen weerspiegelen altijd de karakteristieken van de eigenaar.
Rust, inspiratie, niet aflatende uitdaging, grillig, sober, of gewoon mooi.
Mijn tuinen weerspiegelen altijd de karakteristieken van de eigenaar.